Het was de bedoeling dat de cupcakes flink boven het papiertje uit zouden rijzen, want ik wilde ze besmeren met glazuur en decoreren met een handvat, bloemetjes en blaadjes van fondant. Een tijdje geleden had ik dat in een tijdschrift zien staan. Gelukkig kwamen er allemaal 'bolle' cupcakes uit de oven.
Het voordeel van fondant is dat het hard wordt. Bij marsepein zou het handvat niet rechtop blijven staan, maar naar beneden zakken. Terwijl de cupcakes in de oven stonden, heb ik de bloemetjes, blaadjes en het handvat vast gemaakt. Die waren dus hard op het moment dat ik ging decoreren.
Zo zijn ze geworden:
Ze gaan vanavond mee, als we op visite gaan. T'is altijd leuk om iets zelfgemaakts mee te nemen, vind ik. Hopelijk vallen ze in de smaak!
Hallo El, ik probeer het nog maar een keer, het ziet er heerlijk uit! Je mag best een keertje langskomen!
BeantwoordenVerwijderenDoei Ma.