zaterdag 28 april 2012

Mini koninginnedag cupcakes

M'n 'zin-in-de-lente' taartje van vorige week heeft niet veel geholpen helaas, het is nog steeds geen lenteweer... Daarom deze keer maar een ander thema: koninginnedag! Ik had de overbuurtjes (die gaan verhuizen) nog een keer mini-cupcakes toegezegd. De vorige cupcakes die ik ze had gegeven, toen ze de sleutel kregen, waren goed in de smaak gevallen. Ik kreeg het doosje terug waar ze in zaten (zo'n speciale, waar er precies 12 in passen) en ik beloofde ze nog een keertje te bakken.

Maar dat moest wel snel gebeuren, want maandag, op koninginnedag, verhuizen ze. Dus vandaag maar weer aan het bakken. Ik heb ook gelijk een taartje gebakken, die ik vanavond ga vullen en bekleden. Want iets lekkers op koninginnedag lusten we zelf ook wel! En mijn ouders, zusje, broertje en aanhang (en niet te vergeten: mijn kleine neefje!) houden ook wel van een stukje taart.

De foto van de taart komt nog (eerst moet 'ie nog lukken ha ha), de foto van de cupcakes kan ik al neerzetten, want die zijn al af. Dat is heel wat minder werk dan een taartje. Ze zijn weer geglazuurd, want dat is gewoon heerlijk, en gedecoreerd met oranje sterretjes, zilveren balletjes en wat witte sprinkles.


Hopelijk smaken ze weer lekker!

1 opmerking:

  1. Die zien er weer lekker uit! Ben benieuwd naar je taart! Wij gaan 'gewoon' aan de oranje tompouchen haha :-)

    BeantwoordenVerwijderen