maandag 23 april 2012

Een ka'doosje'!

De periode van rommelmarkten is weer begonnen, en daar ben ik altijd heel blij mee. Ik ben namelijk dol op rommelmarkten. Er zijn vast mensen die dat niet begrijpen! Al die vieze spullen van andere mensen... maar ik hou er van! Want het is gewoon spannend om zo'n markt te bezoeken en elk kraampje of kleedje af te speuren naar die geweldige vondst.

Waar ik altijd mee thuis kom, zijn doosjes en koffertjes. Ik heb er al een hele hoop, maar er kunnen er altijd nog meer bij. Vooral van die theezakjesdozen met of zonder ruitje, die zijn favoriet!

Iets dat altijd in mijn knutseldozen zit, is kant en lint en mooi papier. Daarmee kun je elk saai doosje binnen de kortste tijd omtoveren naar iets leuks. En dat heb ik gedaan. Ik had nog een splinternieuwe, witte theedoos staan, eentje met een ruitje en 6 vakjes. Bovenop de doos paste precies een kanten bandje langs het ruitje en de zijkanten heb ik beplakt met 'lichtroze met witte stipjes' papier. Nog een kantje langs de onderkant, een satijnen lint in het midden en een ornament met een strikje bovenop en de doos was klaar.

Kijk maar, schattig toch!?


Maar je geeft toch geen lege doos weg, als 'cupcakeverslaafde'... Dus heb ik nog wat minicupcakes gebakken en gedecoreerd. Dat staat toch veel leuker!


2 opmerkingen:

  1. Wat een schattige thee (cupcake) doos! Ik kan zien dat je het met liefde en aandacht gemaakt hebt. Misschien vind je het leuk om ook eens op mijn site te kijken. Tot morgen kun je nog meedoen met mijn give-away. Trouwens mooie naam Julia voor jullie dochtertje. Hebben wij ook aan gedacht. Het zijn de namen Emma en Sofie geworden. Ik ga je 10de volger worden. groetjes kathy (zoemende bijtjes)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuk idee, gave blog heb je hoor, vanaf nu volg ik je in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen