maandag 9 juli 2012

Kanten haarbandjes met bloem

Heerlijk, vakantie!!! Waar anderen het plaatsen van berichten op hun blog voorlopig even stoppen, ga ik lekker door! Want nu heb ik eindelijk de tijd om heerlijk te hobby'en... De huishoudelijke taken schuif ik niet aan de kant hoor, die gaan voor. Ik heb mezelf voorgenomen om elke morgen een huishoudelijk klusje aan te pakken en dan 's middags iets leuks doen. En dat is vandaag gelukt!

Ik heb vanmorgen de keukenkastjes leeggehaald, uitgezocht, schoongemaakt en weer ingeruimd. En dat voelt heerlijk, want het ziet er weer schoon uit.

Vanmiddag heb ik het bruidssieraad ingepakt, de bruidsoorbellen ook en ook nog een setje (bruilofts) haarspeldjes. Het is vandaag op de post gegaan.
Het leuke 'klusje' van vandaag zijn twee babyhaarbandjes. Erg leuk om te doen! Ik had rekbaar kant gekocht (alweer Amerika...) en twee prachtige bloemen. Samen met een crèmekleurig pareltje ziet het er fantastisch uit.

Kijk maar:


En Julia wilde er wel eentje showen!Ze gaan de webshop in voor 6,95 per stuk! Ze zijn ook te bestellen in andere maten. En hopelijk vind ik ook nog bloemen in een andere kleur. Dat is wel lastig, want ik ben heel erg kieskeurig wat betreft de bloemen...

2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor, ziet er vrolijk uit! Maar waarom Amerika? Rekbaar kant verkopen ze ook op de markt... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weet ik, daar heb ik het ook van liggen hoor! Maar ik had het meebesteld met ander kant dat in Nederland niet zo makkelijk te krijgen is (bruidskant) voor een opdracht. En als je het meebesteld, kost het niet veel...

    BeantwoordenVerwijderen