zaterdag 27 oktober 2012

Cupcake met Zwitserse roomtoef

De afgelopen weekjes zijn enorm druk geweest. Vandaar dat ik een aantal dagen (weken?) de tijd niet had om ook maar iets te plaatsen hier. Dus dat worden een hoop berichtjes deze week ;-)

Na de grote opdracht om een dessert buffet te leveren voor een flinke groep, was het volgende al weer aan de beurt: een taartenworkshop voor 10 personen. Daar gaan altijd veel voorbereidingen aan vooraf: inpakken, botercreme maken, biscuits bakken enzovoorts...

Voor de taartenworkshop had ik ook nog cupcakes gemaakt, om lekker op te eten. Altijd leuk om te doen en zeker als je wat nieuws uit kunt proberen! De cupcakes zijn gewoon gebakken met de funcakes cupcakemix (lekker makkelijk, altijd goed...) maar de toef was van Zwitserse room!
Zwitserse room is een mengsel van banketbakkersroom en slagroom. Echt heerlijk, en ook heel snel gemaakt (als je tenminste banketbakkersroompoeder gebruikt). Ik had een piepklein beetje kleurstof door de room gedaan, voor een roze toef:

 
Ik hoop het recept ook nog even te plaatsen volgende week!2 opmerkingen:

  1. Hey gezellig, je bent er weer ;-). Die cupcakes met roze toef lijken me wel wat! En mooie carstaart, weer lekker strak.
    Maar ehm, je bent toch niet alleen juf van groep 8 ;-)...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi! Ja khad het zo druk, ik kwam er gewoon niet aan toe!!! En dat moet ik idd snel ff aanpassen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen