zaterdag 21 december 2013

Weer de 'lente' stapel + cupcakes

Al een paar keer heb ik de 'lente' stapel nu gemaakt, maar hij blijft leuk. Elke klant wil er wel iets aan veranderd hebben. Dat kan de kleur zijn, of een tekst erop.

Het is wel een stapel waar je de nodige voorbereidingen voor moet doen. Er gaan bijvoorbeeld best wel wat bloemetjes op, die ik altijd van tevoren maak. Ook is het best een klus om de onderste taart te voorzien van 3 randen, zeker als het een grote maat taart is. Dan kan het zijn dat ik de parelmal wel een keer of 6 moet vullen met marsepein. Gelukkig heb ik er 2 van. Ze zijn 29,95 per stuk, maar ik ben toch blij dat ik ze heb! Het scheelt een hoop tijd.

Deze klant gaf heel precies de kleuren door: 'grijs hekje, onderste parelrand fuchsia, middelste grijs, bovenste lichtroze' etc. Dat is voor mij makkelijk en de klant weet zeker dat de taart aan de wensen voldoet!


Er werden ook nog 12 bijpassende cupcakes met vanilletoef besteld. Ik vind ze zelf echt schattig!


In een bijpassende cupcakesdoos verpakt...


En nog even alles bij elkaar


Weer een tevreden klant...

1 opmerking:

 1. Je hebt echt eer van je werk! De taart en cupcakes zien er niet alleen supermooi uit....het smaakt overheerlijk!!! Martine´s 1e verjaardag werd hierdoor nog feestelijker ;-)
  Het is voor herhaling vatbaar.
  Op mijn blog heb ik je naam gelinkt. Zal je best goed vinden... Ik ben trouwens ook volger bij je geworden.
  Goede kerstdagen!
  Tineke van der Linden (oma van Martine)

  BeantwoordenVerwijderen