Afgelopen week stond volledig in het teken van taart! Wanneer ga ik bakken, wat gaat er voor vulling in, heb ik genoeg marsepein (want ik had ook nog een workshop van 5 personen), past het allemaal in de koelkast, wanneer decoreer ik de taart enzovoorts! Ik had een paar weken geleden al wel bedacht hoe de taart er uit moest zien:
Ik wilde de taart eerst stapelen en stutten met dowels (stokjes), maar ik had een paar weken geleden al besloten dat niet te doen, maar een taartstandaard te gebruiken en daar heb ik geen spijt van gehad. De taarten waren gevuld met aardbeienbavarois, aardbeienjam en melkchocolade of met frambozenbavarois, frambozenjam en witte chocolade, heerlijk!
De taarten hadden de maten 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm en 30 cm. Alle maten had ik al eens eerder gemaakt, behalve de 30 cm. Wat is dat enorm zeg! Ik moest daarvoor ruim 800 gram marsepein kneden en uitrollen...
We hebben de taarten in taartdozen meegenomen naar het feest en daar de taart in elkaar gezet.
Niet elke week doen dus...;-)
Wow, veel werk maar niet voor niets. Hij is super mooi geworden!
BeantwoordenVerwijderenWat een werk maar wowwwwww wat prachtig!! Die lijstjes met de foto's erin, dat heb je echt heel persoonlijk gemaakt. Respect hoor!!
BeantwoordenVerwijderen