maandag 10 december 2012

Rustig...

Het is rustig hier... Hoewel, wat betreft het hobby-en dan! Want verder is er altijd genoeg te doen. Afgelopen zaterdag vierden we met de 'schoonfamilie kant' Sinterklaas en volgende week met mijn kant. Dus dat betekent cadeautjes kopen, gedichten maken en leuk inpakken.

Voor afgelopen zaterdag hadden we ook afgesproken om allemaal iets te koken. De één zou het voorgerecht doen, de ander het hoofdgerecht, de derde het nagerecht en de vierde iets bij de koffie.
Wij ( ikke dus...) zouden zorgen voor het hoofdgerecht. Das makkelijker gezegd dan gedaan voor 16 personen en daarom heb ik het simpel gehouden. Veel kant en klare dingen, zoals sla en gehaktballetjes. Maar ik heb niet alles gekocht hoor, zaterdagochtend heb ik twee quiches gemaakt. Ze zagen er heerlijk uit:


Gemaakt van dr Oetkers hartige taart bladerdeegvelletjes, kip, ananas, spekreepjes, hamstukjes, paprika, doperwtjes en ui. Heerlijk hoor.

En verder heb ik een hele hoop nieuwe haarspeldjes gemaakt, want de voorraad was bijna alweer verkocht...Nog wat truffels maken van de week, lekker strijken, de laatste bestellingen wegwerken, een middagje extra werken en met Julia spelen (ze heeft Duplo gekregen) en de week zit alweer aardig vol!

1 opmerking: