woensdag 18 juni 2014

Bruidstaart en cupcakes

Je hebt het vast al gemerkt: ik ben mijn enorme blogachterstand aan het wegwerken. Ondanks mijn goede voornemens een aantal weken geleden, werd de achterstand niet minder, maar juist veel groter. Ik had er gewoon de tijd niet voor.

Nu probeer ik door middel van korte berichten en vooral foto's de boel bij te werken, zodat ik uiterlijk september weer helemaal bij ben.

Over de bruidstaart en cupcakes wilde ik toch net wat meer zeggen dan 1 regeltje, vandaar dat dit bericht wat langer is ;-)

Het was weer een hele klus, maar door het werk te spreiden (bloemen een week eerder, botercrème ook en dan invriezen) is het weer gelukt. Het is een stapeltaart met 4 lagen: 15,20,25 en 30 cm in wit met lichtroze.
Ik heb nog een bruidstaart staan, en ik verwisselde per ongeluk de vullingen :-( Toen de taart af was en ik mijn aantekeningen controleerde, kwam ik daar achter. Wat vreselijk, niks meer aan te doen...

Ik heb het bruidspaar een mail gestuurd met daarin mijn excuses en een aanbod om het goed te maken. Tot mijn grote opluchting had het bruidspaar het wel gemerkt, maar konden ze er om lachen en smaakte de taart voortreffelijk. Ze wilden geen gebruik maken van mijn aanbod en waren zeer tevreden.

Pfffffffff, toen kon ik weer lekker slapen, haha. De volgende keer LEES IK VAN TEVOREN GOED mijn aantekeningen door...

Gelukkig was er met de bijbehorende cupcakes niks mis gegaan.


1 opmerking: