zaterdag 24 september 2011

Vintage style...

Inmiddels is het alweer september, wat gaat de zomer toch altijd snel voorbij! Je hebt zoveel te doen, dat het bloggen erbij inschiet. En als ik dan weer eens inlog, schrik ik altijd van de datum van de laatste post...! Maar goed, de herfst komt er weer aan, dus waarschijnlijk weer meer tijd voor m'n blogje.

Natuurlijk zitten we niet stil, ik ben aan de slag gegaan met een thema dat je om je heen steeds meer hoort, namelijk: VINTAGE. Als we op internet dat woord opzoeken, dan staat er:
Vintage is een benaming, die staat voor een nieuwe interesse voor oude kleding, schoeisel en accessoires. Maar het woord wordt ook gebruikt voor dingen die oud LIJKEN en het helemaal niet zijn!

Zo heb ik een serie kettingen en ringen ontwikkeld die oud lijken, maar gloednieuw zijn (wel zo prettig, dat die ketting niet al 50 jaar gedragen is, vind je niet?) en het ziet er leuk uit, volgens mij.

De eerste foto is een set, gemaakt van bronskleurige ringen, waaraan diverse 'vintage' bedels hangen, bijvoorbeeld een vogelkooitje, sleutelbos, strikje, klokje en knoopjes, afgewisseld met roosjes en stoffen strikjes. Ik vind 't helemaal geweldig en zou 'm het liefste zelf houden, maar ja, ik heb al zoveel...Hieronder zie je een aantal lange kettingen (iets boven de navel) en gemaakt van bronskleurig ballchain of jasseron met daaraan een bloem, of een camee of een kastje met een afbeelding van de Eifeltoren met daarbij een Eifeltorenbedel.En nu maar afwachten of het loopt! 8 oktober heb ik weer een verkoping en in november ook weer eentje, dus we zien het vanzelf... (en anders hou ik ze allllllemaal zelf, ha ha)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen