maandag 21 februari 2011

Nieuwe cupcakejes!

Met een aantal workshops in het vooruitzicht, ben ik zaterdag druk bezig geweest met het uitproberen van nieuwe cupcakejes. Nou ja, nieuw........ Da's niet helemaal waar, want je ziet ze overal om je heen, maar voor mij waren ze wel nieuw!
Deze cupcakes zijn gedecoreerd met aardbei-Meringue-botercreme. Ontzettend lekker, maar ook mierzoet! Je kunt op deze creme bijvoorbeeld ook een marsepein bloemetje of hartje of vlindertje 'plakken' of er mini suikerhartjes strooien of zilveren balletjes. Eigenlijk teveel om op te noemen. Dat heb ik niet gedaan deze keer, want de strooisels en hartjes moeten nog binnenkomen en voor een marsepein figuurtje had ik niet veel tijd.

En de volgende keer maar eens een minder zoet smaakje uitproberen, want hier moet je van houden (wat ik overigens wel doe hoor). Maar witte of bruine chocolade creme lijkt me bijvoorbeeld ook lekker.

Het spuiten van de creme lukt prima, alleen het spuitmondje moet nog vervangen worden door een iets grovere. Dus maar snel weer eens bestellen (en gelijk een heel aantal andere leuke dingen!)

Ik hoop volgende week weer eens een taartje te maken en aan jullie te showen, en een aantal cakepops (wat dat is, zie je de volgende keer!) want dan heb ik vakantie!!!

1 opmerking:

  1. Hallo el,
    Inderdaad ze zijn lekker zoet, wij mochten ze uitproberen.Ik heb een leuke site gezien, moet je eens kijken, hij heet in de bakwinkel.
    doei ma.

    BeantwoordenVerwijderen