woensdag 7 augustus 2013

Stil hier...

Het is stil hier...! Ik was niet van plan een blogpauze in te lassen, een aantal weken geleden. Maar het lijkt er inmiddels wel een beetje op!

In de afgelopen 5 weken zijn we 2 weken op vakantie naar Elspeet geweest en dat was heerlijk. We hadden prachtig weer, het was weer super gezellig en Julia heeft ook genoten. We gingen naar de kinderboerderij, lekker varen, naar het zwembad en hebben vooral ook heel veel rommelmarkten en braderie├źn bezocht. Dat vinden we namelijk allebei heel leuk. Vooral rommelmarkten bezoeken en dan hopen op die ene vondst...

Ik wilde graag wat brocante dingetjes kopen om het huis een beetje een ander sfeertje te geven. Maar dat lukte niet heel erg. Ik heb een oude koffer en een oude kist op de kop kunnen tikken, maar dat was het een beetje. Dus heb ik (toen we thuis waren) via marktplaats en andere sites dingen besteld.

Kijk maar mee:

 
Van de kist volgt een foto, die ben ik nu aan het verven met krijtverf en daarna gaat 'ie in de 'was'. Heerlijk om te doen en met krijtverf wordt alles mooi ;-)
 
Van de 5 weken die ik niet blogde, was ik er 3 gewoon thuis. Toch had ik niks te melden, omdat ik eigenlijk niks gemaakt of gebakken heb in die weken. De maand juni was zo enorm druk, dat ik er daarna absoluut geen zin in had om wat te bakken...en ik twijfelde zelfs of ik er mee door wil gaan. Ik wil niet stoppen met bakken, maar minder bakken en misschien geen workshops meer. Daar ben ik nog steeds niet overuit. Ik wil er in ieder geval voor zorgen dat de lol die ik heb bij het bakken, niet verdwijnt doordat ik teveel 'moet'!
 
En verder was het gewoon druk op school (afscheid groep 8, verhuizing en verbouwing etc.) en thuis had ik wat achterstallig werk van de maand juni.
 
Inmiddels weer thuis, heerlijk bijgekomen, krijg ik toch wel weer de kriebels om dingen te gaan doen. Ik hoop deze week weer wat te gaan bakken, heb alvast een bestelling aangenomen voor september en zijn er nog wat sieraadbestellingen. Ook had ik krijtverf en wax besteld en daarmee ga ik een dienblad verven, ben ik bezig met een grote kist, wil ik de salontafel gaan proberen.......heerlijk!
 
En Frank is bezig met een steigerhouten tafeltje, stoeltje en speelgoedbak voor Julia. De box hebben we opgeruimd en dus is er plaats voor een leuk setje. Het is 'nieuw' steigerhout, dus dat oude, verweerde effect doen we ook zelf met..................krijtverf natuurlijk!
 
Foto's volgen!

1 opmerking:

  1. Wel ik lees je erg graag en wou dat ik even creatief was als jij.
    Pauzes mogen, zolang je maar niet verdwijnt. :-)

    BeantwoordenVerwijderen