zaterdag 22 februari 2014

Supervrolijke taart!

Voor Valèrie mocht ik een taart maken. Het moest een 20 cm taart zijn in de kleuren wit en rood en bovenop moest er een minitaartje staan in de vorm van een lieveheersbeestje.

Echt een superleuke opdracht, die ook nog een goed lukte. Dat zeg ik niet zo vaak over mijn eigen taarten, maar over deze was ik echt heel tevreden.






De aardbeienbloemetjes en de aardbeitjes zelf, maken er een gezellige, lente-achtige taart van. En zo met dat groen en wat geel, is het een fris stapeltje geworden!

vrijdag 21 februari 2014

Schattige cupcakes voor verloving

Het is een tijdje geleden, dat ik cupcakes mocht maken, die bekleed zijn met marsepein. De laatste tijd maak ik meestal taarten op bestelling ipv cupcakes. En als het cupcakes waren, dan was het de versie met toef!

Nu mocht ik heerlijk aan de knutsel. 30 stuks, in crème met lichtroze en graag met roosjes en cameetjes. Nu is dat helemaal in mijn straatje, dus ik had er zin in!

Zo zijn ze geworden:



maandag 17 februari 2014

Maken, maken, maken...

Ja, ik ben erg druk met het maken van sieraden! Er komen namelijk weer een aantal verkopingen aan en de eerste is de HCR-verkoping op 1 maart. Ik had niet meer zoveel op voorraad, dus dan moet je aan de slag.

Ook bestelde ik leer voor leuke armbandjes en kettinkjes. En daar wilde ik graag mee aan de slag. Toen ik een aantal modellen op facebook zette, had ik er binnen een paar daagjes al 10 verkocht! Dat is natuurlijk geweldig, maar betekent wel dat ik voor de verkoping nieuwe moet maken ;-)






Prijzen: dubbele armbanden 7,95, enkele 6,95 en ketting 9,95. Natuurlijk zijn alle modellen in alle kleuren (leer dat ik heb) te bestellen.

woensdag 5 februari 2014

Julia 2 jaar - taarten en cupcakes

Het is al een aantal daagjes geleden, maar ik heb er nog niet over geblogt: Julia's verjaardag. En dan natuurlijk vooral over de taarten en cupcakes.

Vorig jaar had ik al een stoffen vlaggetjesslinger genaaid, dus die hoefde ik dit jaar alleen maar uit de kast te pakken. Gecombineerd met roze vlaggetjes en roze en witte ballonnen was de kamer mooi versierd. Deze twee kleuren heb ik ook terug laten komen in de taarten en cupcakes. (En toevallig was ze ook roze-wit gekleed!) Hier onder laat ik een aantal fotootjes zien...
 
Onze lieve meid, in haar verjaardagskleertjes
 
 
Twee taarten, de eerste roze met wit....


en de tweede wit met roze

 
Taarten  'Julia 2 jaar!'
 

Ik had bijpassende cupcakes met toef gemaakt, dacht ik...!' Toen ik 's morgens in de koelkast keek, was de toef niet lichtroze, maar lichtoranje. Balen, maar niks aan te doen.

 
Gepersonaliseerde traktatiezakjes

 
Het was een gezellige verjaardag, met visite de hele dag door. Ze is erg verwend en besefte het ook veel meer dan vorig jaar. Dat maakte het extra leuk!

dinsdag 4 februari 2014

Van alles...

Ik moet snel mijn blogje bij gaan werken, want ik loop behoorlijk achter met het plaatsen van foto's en het schrijven over alles wat hier gemaakt wordt. Ik merk dat ik wel direct de foto's op facebook plaats, omdat dat veel sneller en makkelijker kan, zonder een lang verhaal....

Maar dat betekent niet dat ik ga stoppen hoor! Ik blijf lekker doorschrijven, alleen moet ik het gewoon ook gelijk hier neerzetten, in plaats van drie weken daarna. Hieronder kun je zien waar ik me de afgelopen weekjes mee bezig heb gehouden. Alleen de verjaardag van onze dochter Julia (2 jaar) op 1 februari krijgt een eigen post.....


 
Nog maar een keer bokkepoten gebakken, voor een vergadering op school.


Diverse haarspeldjes gemaakt, sommige voor Julia, andere om te verkopen.


Goudkleurig setje gemaakt. De eerste keer, voorheen alleen maar zilverkleurig (en soms wat brons).

 
Luxe facetkraaltjes verwerkt tot een fijn, chic kettinkje.


Lekker koekjes bakken met m'n kleine meid....